fredag 25 juni 2010

Skön midsommarafton på balkongen


Vilken fantastisk midsommar det har varit idag! Solen sken hela dagen och det var jättevarmt och skönt ute. Satungen var tack och lov inte hemma, så vi vågade oss ut på balkongen Pecka, Jimpa, Vovve och jag. Vi satt och snackade skit och njöt av solen med ett par bira. Pecka och Jimpa blev lite väl på lyset, men de var ändå ganska kontrollerade tycker jag. Det spårade inte ur som det ibland kan göra.

Vi började snacka lite med Jimpa om hans snedsteg med Linda. Det var Pecka som tog upp ämnet. Men Jimpa tyckte det hela blev jobbigt och ville inte prata om det. Vovven föreslog terapi för hans sexmissbruk. Pecka tyckte att Jimpa skulle separera för gott med Ankie. Jag höll med. Kan man verkligen inte hålla sig till en, så får man ju för fan se till att hålla sig singel helt enkelt. Jimpa var tyst och allvarlig en stund, men försökte sedan skämta bort det hela genom att rycka loss vingarna av en mygga som satt sig på Pecka. Det var mest Pecka som garvade.

Plötsligt avslöjade Pecka att han hyste positiva känslor för Lollo. Jag vet inte om jag tycker att de skulle funka så bra ihop med tanke på att det var Pecka som underhöll Lollo med droger i fjol. Nu har iofs Pecka varit ren ett tag, men det kan man ju inte lita på. Jag tror ändå inte Lollo är intresserad av Pecka. Hon tänker ju bara på den där Bernie på Mallis.

Lollo har för övrig mest stått vid balkongräcket och stirrat ut på gården. Man får liksom ingen vettig kontakt. Hon bara viskar frånvarande och rycker på axlarna åt allting man säger. Om man bara kunde förstå vad som rör sig i den hjärnan.


Nä, nu ska jag ta en kvällsmacka i köket innan alla jobbiga människor kommer hem. Vi ses.

1 kommentar:

LupaVarg sa...

Vart tog Truls vägen?! Se upp för älgjägarna är du snäll.