måndag 14 juni 2010

Ankie vet. Helvetet bröt ut i dag.

I morse hände det oundvikliga, Ankie fick reda på Jimpas snedsteg med Linda. Någon hade lagt en lapp i hennes ficka. Det stod skrivet med tydlig röd text: "Bara så du vet så är din man otrogen. Horan heter Linda. De har hånglat på balkongen. Och förmodligen har de gått hela vägen."

Ankie blev vansinnig, konfronterade Jimpa och skrek och grinade. Jimpa erkände. Han stod bara där som ett fån och hängde med huvudet.

Efter det letade hon upp linda och en rejäl catfight bröt ut. De skrek och bråkade. Ankie hackade så hårt att Linda fick ett sår på ena örat. Linda skrek att hon tänkte anmäla Ankie för misshandel. Ankie brydde sig inte. Hon bad Linda dra åt helvete och att hon kunde ta Jimpa med sig.


Markus som fick reda på dramat kom springande. Han var rasande av svartsjuka och gav Jimpa en rak höger över näbben. Han skrek "Ingen jävla fyllanka ska röra min tjej! Fattar du det din satans ankjävel" Linda försökte förtvivlat gå emellan. Hon skrek. "Nej, det är inte som du tror! Det är ett missförstånd!"Grisen blev rasande när han hörde Lindas dåliga bortförklaringar. Han stegade fram till henne och skrek "Det är PRECIS som han tror, för alla vet vilken slampa du är!" Linda började gråta häftigt.

Ankie grät förtvivlat i Lollos famn. Hon hade precis börjat lita på Jimpa, så gör han så här. Lollo tröstade sin vän så gått hon kunde. "Lämna honom, han är ett svin!" Sa hon samtidigt som hon klappade Ankie på ryggen.

Nu råder kaos här hemma. Ankie packar, Jimpa ber och bönar att hon ska stanna. Men hon är så förbannad så hon kastar saker på honom så fort han öppnar munnen.

Linda och Markus sitter och grälar i badrummet. Jag vet inte hur det ska gå där.

Och grisen, ja grisen sitter ute på den kalla balkongen i mörkret och gråter. Jag försökte prata med honom, men han vill inte.

2 kommentarer:

Bella å Nana sa...

Ojojoj vilket drama!

//Bella och Nana, katt och flodhäst som nyfiket följer bloggen

Truls Värld sa...

Tack för besöket Bella och Nana. Kul att ni följer min blogg. Ja, nu är det inte nådigt i huset. Ingen pratar med varandra, det råder en jobbig, tryckt stämning. Själv tänkte jag kolla på en rulle och äta ostbågar med vovven och Tessie, de enda vettiga i det här huset.