onsdag 9 juli 2008

kastreringen av skitdjuren - känsliga läsare varnas!

I dag kastrerade vi skitdjuren. Först kämpade vi säkert 1 timme med att fånga in kräken. Det var precis som om de anade vad som skulle ske.

Så här mycket skit blir det överallt efter skitdjuren! Helt hopplöst.
Jimpa och Vovven hjälpte till. Vi var tvungna att omringa dem.

Fan vad de stretade emot. De är jävligt starka för att vara smådjur från IKEA.

Men till slut så! Äntligen i transportburen! De var helt vilda därinne! Skrek och försökte bitas.

FÅNGADE!

Ingen av oss ville karva i skitdjuren. Lollo fick en bra idé. Hon kände en sadistisk alkis som kunde göra jobbet. Ingen mindre än Pekka från Helsinki. Hon hade ingen sprit att betala honom med, men han nöjde sig med två panodil-suppar. Pekka tyckte ändå det var en kul grej, så han ställde gärna upp.

Givetvis drogade vi ner skitdjuren. Jag försäkrar att de inte led. Pekka svor lite när vi ville bedöva. -"Saatana perkele" väste han besviket.

Skitdjuren blev ordentligt omplåstrade. Det blev ju ganska blodigt. Pekka njöt verkligen. Han skrockade förnöjt. Han skröt om att kniven hade han minsann hittat på en parkbänk i början av 70-talet. En mulen skärtorsdag var det. Lite slö, men funkar alldeles utmärkt för ändamålet.

Nu ligger de i transportburen. Det lär ta ett tag innan de vaknar. Pekka säger att de kommer vara groggy ett par dagar. Rohypnol är starka grejer. Speciellt på skitdjuren som inte är så vana.

Hoppas det kommer bli bättre nu när de är kastrerade. Det återstår att se...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ojojoj, vilken dramatik! Hoppas de kvicknar till snart!